Heropening VSO

Gisteren hebben we via de persconferentie gehoord dat ook het VSO weer open kan. Hier zijn wij heel blij mee. We zien er naar uit om onze jeugd weer op school te ontmoeten! We gaan komende maandag gebruiken om met het VSO team afspraken te maken en alles voor te bereiden zodat we dan dinsdag 2 maart met het VSO op een veilige manier kunnen starten. Maandag zal duidelijk worden of we alle VSO groepen volledig naar school kunnen laten komen of dat we toch met kleine groepen moeten werken volgens een bepaald rooster. Maandag 1 maart voor het VSO in ieder geval dus nog geen schooldag, maar vanaf 2 maart starten we de lessen in het VSO weer fysiek op de Piet Bakkerschool op. Maandag hoort u z.s.m van mij hoe we precies van start gaan. We wensen iedereen een fijne voortzetting van de vakantie!