Informatie rondom het open gaan van school voor SO leerlingen

Nog een paar dagen, dan is het zo ver…. Vanaf komende maandag 11 mei, gaan de SO groepen weer naar school! We zijn deze week druk aan de slag geweest om allerlei voorbereidingen te treffen. Zo hebben we afspraken gemaakt over welke ingangen er gebruikt gaan worden met bijbehorende taxiwachtschema’s. Chauffeurs en ook ouders kunnen hun kind maandag gewoon naar de ingang brengen die ze gewend zijn. Het is niet de bedoeling dat ze mee naar binnen gaan. Verder zijn er afspraken gemaakt over het gebruik van het plein, het gebruik van extra lokalen (het VSO is er nog niet) etc. Natuurlijk hebben ook de hygiëne maatregelen weer onze aandacht. We hebben allerlei extra middelen aangeschaft. Alle maatregelen die we op onze school treffen zijn afgeleid van het protocol, dat is opgesteld voor het speciaal onderwijs. Verder stuur ik u ook in de bijlage de poster mee aan de hand waarvan de leraar van uw kind in de klas gaat uitleggen wat juist nu belangrijk is om te doen. Tegen de VSO leerlingen en hun ouders wil ik zeggen: houd het thuisonderwijs nog even een paar weken vol. Over een aantal weken gaat ook het VSO weer open. Wij zijn als team heel blij dat we weer naar school kunnen om te werken. We zien er naar uit alle leerlingen binnenkort weer te ontmoeten!

Protocol opstart Speciaal Basisonderwijs (SBAO)/Speciaal Onderwijs (SO) (PDF)

Poster Weer Naar school (PDF)