De nieuwe nieuwsbrief is uit! Klik hier om naar de nieuwsbrief te gaan!

29-11-2019 Tweede prijs Ondernemersprijs Súdwest Fryslân voor leerwerkplek Hoekstra BV

Gisteren heeft een van onze leerwerkplekken de 2e prijs gewonnen bij de Ondernemersprijs Súdwest Fryslân. Deze keer stond deze prijs in het thema van Sociaal Werkgeverschap. Uit een kleine veertig inzendingen maakte de vijfkoppige jury een voorselectie van zes bedrijven. Na de bedrijfsbezoeken volgde nieuw juryberaad, dat tot de drie genomineerden leidde. De ondernemersprijs is een initiatief van onze gemeente en haar ondernemersfederatie. De prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. Het doel van de prijs is om verbinding en bewustzijn te creëren bij ondernemers en hen te inspireren om over te gaan tot actie gericht op relevante thema’s. Ieder jaar kiest de organisatie een ander thema. Wij willen Hoekstra dan ook van harte feliciteren met het behalen van dit resultaat. Op onze Facebookpagina staat een mooi filmpje met onze (oud)leerlingen in de hoofdrol.

12-11-2019 Europees Schoolfruitprogramma:

EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Deelnemende basisscholen ontvangen 20 weken lang iedere week 3 porties groente en fruit voor alle leerlingen. En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie. De leveringen lopen van 11 november 2019 t/m 17 april 2020.

Meer informatie over het schoolfruitprogramma is te vinden op hun website: www.euschoolfruit.nl