School gesloten in verband met weersomstandigheden

Zo aan het einde van het weekend hebben we toch nog een belangrijk bericht voor u. Vertelden we u vorige week dat de scholen weer open kunnen voor kinderen tot 13 jaar, nu moeten we u vertellen dat morgen de Piet Bakkerschool toch dicht is i.v.m. de weersomstandigheden. De vervoersbedrijven rijden morgen niet en Rijkswaterstaat adviseert morgen niet de weg op te gaan. Het betekent dat de leerlingen van het SO morgen toch thuis moeten blijven. Verder zal er ook geen thuisonderwijs worden gegeven en is de noodopvang ook gesloten. Wat een bizarre toevalligheid in deze toch al zo gekke tijd! Zodra het weer het toelaat gaat de school weer open zoals vorige week uitgelegd. We houden u op de hoogte.