Teaminzameling Save The Children (Foute Kersttruiendag)

Vandaag was het Foute Kersttruiendag 🎅🎄 op onze school. Voor de leerlingen een leuke mogelijkheid om eens een leuke kersttrui / jurk / muts aan te trekken, maar voor ons team zat er ook een serieuzere ondertoon onder.

Onder onze teamleden is namelijk vandaag geld ingezameld voor #SaveTheChildren.

Het dragen van een foute kersttrui en het doneren van geld lost de armoede in de wereld natuurlijk niet op. Wel zorgt Save the Children ervoor dat een kind een warme wollen wintertrui krijgt. Bij een donatie van €3 kunnen 3 paar kindervoeten in warme sokken gestoken worden, een donatie van €25 is voedsel voor een maand voor een gezin en voor €90 heeft een gezin een tent, dekens en matrassen.

Op de foto staan alle collega’s die het vandaag aandurfden om in hun meest kerstige trui op school te komen 📸