Uitnodiging inloopochtend 29-04

De meeste ouder(s) of verzorger(s) komen normaal gesproken niet zo vaak op school omdat hun kind met de taxi wordt gebracht. De ouder(s) of verzorger(s) die zelf hun kind brengen komen alleen in de school wanneer dit noodzakelijk of zeer wenselijk is. Dit is om het voor onze leerlingen zo rustig mogelijk te houden in de school. Natuurlijk snappen wij dat u als ouder graag eens in de klas van uw kind wilt komen kijken. Hiervoor gaan wij “inloopochtenden” organiseren. De eerste is op vrijdag 29 april. Tijdens deze ochtend kunt u uw kind op school brengen en even mee naar binnen lopen. Uw kind kan u dan de klas laten zien en misschien wat spulletjes laten zien wat hij/zij heeft gemaakt. Wanneer: vrijdag 29 april Tijd: van 8.30 tot 8.45 Hopelijk tot ziens op vrijdag 29 april!