Update onderwijs op afstand 5 – het SO gaat weer open

Gisteren hebben we allemaal naar de persconferentie kunnen kijken. Wat in het weekend al was uitgelekt kregen we nu officieel te horen: De scholen voor kinderen in de basisschool leeftijd gaan weer open. Dit betekent voor de Piet Bakkerschool dat de leerlingen van het SO vanaf maandag 8 februari weer naar school kunnen. Het begin is er, zullen we maar zeggen, want voor het VSO blijft de school nog gesloten, al blijft de noodopvang voor hen wel doorgaan. Wij zijn momenteel als team en MR druk bezig om alles wat nodig is te regelen en voor te bereiden zodat we volgende week met het SO op een verantwoorde en veilige manier kunnen starten. We zien er naar uit om onze SO leerlingen weer in de school te ontmoeten! Morgenmiddag kunt u op deze plek vanuit ons bestuur een brief verwachten waarin één en ander verder wordt uitgelegd. Het leek ons goed om u nu al op de hoogte te brengen van onze koers. Het blijft allemaal nog best spannend maar laten we hopen dat dit het begin is van ‘weer een beetje normaal’.