Update onderwijs op afstand 6 – Brief namens het bestuur

Zoals gisteren al werd aangekondigd stuur ik u in de bijlage hierbij de brief van onze bestuurders over het heropenen van de scholen van SO Fryslân. Maandag kunnen de leerlingen van het SO dus weer naar school. Wij hebben er weer zin in! Er zijn natuurlijk een heel aantal belangrijke zaken die geregeld moeten worden. Ten eerst wil ik noemen dat u als ouders zelf het leerlingenvervoer een seintje moet geven als uw kind hier gebruik van maakt. Verder is het uiteraard erg belangrijk dat als uw kind klachten heeft, die op Corona kunnen wijzen, u uw kind thuis houdt. Ook als u twijfel heeft of uw kind wel of niet naar school kan dan kunt u dit altijd bespreken met de leraar van uw kind. Wij gaan er op school alles aan doen om het voor iedereen veilig te maken en te houden. We hanteren de regels die we eerder hadden opnieuw op het gebied van hygiëne en afstand houden. Verder laten we geen externen in de school toe als dit niet echt heel noodzakelijk is. Heeft u toch nog vragen over de maatregelen of zijn er andere onduidelijkheden schroom niet om ze met ons te bespreken! De leerlingen van het VSO moeten nog even geduld hebben. We snappen heel goed dat het lang duurt en dat dit thuis voor grote druk kan zorgen. We hopen van harte dat we over een paar weken onze VSO leerlingen ook weer op school kunnen ontmoeten!

Brief Bestuur voor ouders